Kloakmester med mange års erfaring

Hos Becks ApS tilbyder vi som professionel kloakmester omfattende og effektivt kloakarbejde i byerne Helsinge, Hillerød, Helsingør, og resten af Nordsjælland. Har du problemer med kloakker eller afløb, kan vi hjælpe med alle former for reparationer og renovering, så du igen får et velfungerende system.

Som alt andet i dit hus skal afløbsinstallationer, kloakledninger og brønde jævnligt efterses. Manglende vedligeholdelse kan resultere i lugtgener, forstoppelse, fugtskader, og i værste fald i oversvømmelse.

Vi renser også minirenseanlæg i forbindelse med spildevand, hvor der ikke er offentlig kloak – eksempelvis i landområder. Lad en kloakmester om at udføre dit kloakarbejde, så du sikrer dig, at de altid fungerer efter hensigten.

Kompetent kloakmester til private og erhverv

Vil du indgå en fast aftale om kloakarbejde, hvor du med jævne mellemrum får tjekket dine kloakker og afløb efter af en kompetent og erfaren kloakmester, kan vi strikke en fleksibel ordning sammen til dig.​

Vi tilbyder vores services til både private og erhverv, som ønsker en professionel fagspecialist til at varetage opgaven.​

Med en abonnementsaftale hos Becks ApS får du løbende service og vedligeholdelse til en konkurrencedygtig pris. En aftale om kloakservice er den bedste måde at forebygge skader.​

Skulle der alligevel opstå problemer, rykker vi hurtigt ud for at afhjælpe skaderne. Bestil kloakarbejde hos os og vær sikker på, at arbejdet bliver udført af en autoriseret kloakmester.

Få en god pris på kloakarbejde

Ønsker du et kloakfirma til at se på dit kloakarbejde, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Med det samme du erfarer problemer med kloakker eller afløb, anbefaler vi, at du kontakter din lokale kloakmester. Det kan medføre større skader, hvis du lader stå til.

Kontakt os for en nærmere aftale, eller ved akut behov, på telefon

40 21 01 64, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.​​ Vi kan også hjælpe dig med andre opgaver som entreprenør, eksempelvis nedrivning af hus eller tagrenovering.

Skriv eller ring til os

​Står du og har brug for vores hjælp? Kan du altid ringe til på tlf.: 

40 21 01 64

Eller har du eventuelle spørgsmål til os kan du benytte formularen her. 

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtig udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Becks ApS -  Tlf.:  ​40 21 01 64 -  CVR: 36057874  -  Tågerupvej 38, 3200 Helsinge