Tagrenovering i høj kvalitet til private og erhverv

​Hos Becks ApS tilbyder vi grundig og effektiv tagrenovering til private boligejere og virksomheder i Helsinge, Helsingør, Hillerød og resten af Nordsjælland. Har du en ældre bolig med et medtaget tag, kan en tagrenovering gøre underværker for såvel indeklimaet, som for din varmeregning.

Hvis varmen trænger op gennem taget, og taget derfor ikke er i stand til at holde huset stabilt og varmt, kan et nyt tag være løsningen. Med et nyt tag i høj kvalitet tilfører du din bolig stor værdi, som har tjent sig hjem i løbet af en kortere årrække. Vi har mange års erfaring med tagarbejde som eksempelvis nyt tegltag eller nyt eternittag. 

Hvad koster et nyt tag?

Ønsker du en pris på et nyt tag eller tagrenovering, kommer prisen an på valget af materialer og størrelsen på taget samt en række andre parametre. 

Vi tilbyder professionel rådgivning, hurtigt og effektivt udført arbejde og altid håndværk i solid kvalitet. Vi er desuden medlem af Dansk Håndværk.

Udover renovering af tag kan vi også opføre tagterrasser, kviste og ovenlysvinduer i gode byggematerialer, der sikrer en langtidsholdbar løsning. Ønsker du professionel hjælp til istandsættelse af dit tag, ser vi frem til at høre om dine tanker og planer.

​Få et godt tilbud på tagrenovering

Er det ved at være på tide at få gjort noget ved det gamle tag på din bolig, står vi klar med tagrenovering i høj kvalitet. Vi kommer gerne og ser på dit tag, og kan give et uforpligtende tilbud på det. Kontakt os for at aftale nærmere på telefon 40 21 01 64. Vi kan også hjælpe dig med andre opgaver som entreprenør, eksempelvis nedrivning af hus, totalentreprise eller som autoriseret kloakmester.

Skriv eller ring til os

​Står du og har brug for vores hjælp? Kan du altid ringe til på tlf.: 

40 21 01 64

Eller har du eventuelle spørgsmål til os kan du benytte formularen her. 

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtig udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Becks ApS -  Tlf.:  ​40 21 01 64 -  CVR: 36057874  -  Tågerupvej 38, 3200 Helsinge