Totalrenovering af alle typer boliger

Hos Becks ApS tilbyder vi totalrenovering af alle typer boliger i Storkøbenhavn. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for byggeri. 

Lad os hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i flere måneder. Vi varetager hele projektet fra ende til anden, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst i processen.

Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem, og vi anvender nogle af de bedste byggematerialer i branchen. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i stedet for at købe nyt hus, er vi parate til at tage en snak med dig om dine mange muligheder.

Gennemgribende totalrenovering fra kælder til tag

Har du et byggeprojekt, hvor der skal en totalrenovering til, er vi kompetente fagfolk, der har stor viden og erfaring inden for renovering af ejendomme.

Har du brug for yderligere assistance, formidler vi gerne kontakt til indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum opdeling, hvis du eksempelvis skal renovere køkken eller bad, så kvadratmeterne udnyttes bedst muligt.

Går du med byggedrømme, kan du kontakte os og få masser af inspiration, rådgivning og gode tips, du kan bruge til dit byggeprojekt. Vi kan varetage hele eller dele af opgaven, hvilket er helt op til dig og dine præferencer.

Lad os hjælpe dig med dit drømmeprojekt

Hos Becks ApS kan du få inspiration og hjælp til din totalrenovering af hus eller lejlighed.​ Vi er dygtige håndværkere, der har fokus på kvalitet frem for alt, da vi lever af glade kunder. Vi tager selv kontakt til underleverandører, så du kun har én fast kontaktperson under hele projektet.

Kontakt os på telefon 40 21 01 64 for at høre mere om, hvad vi kan bidrage med i forhold til totalrenovering af din bolig.

Skriv eller ring til os

​Står du og har brug for vores hjælp? Kan du altid ringe til på tlf.: 40 21 01 64. Eller har du eventuelle spørgsmål til os kan du benytte formularen her. 

Vi giver dig:

Professionel rådgivning

Hurtig udført arbejde

Kvalitetssikkerhed

Råd og vejledning 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Becks ApS -  Tlf.:  ​40 21 01 64 -  CVR: 36057874  -  Tågerupvej 38, 3200 Helsinge