Faskiner

Faskiner bidrager til nedsivning af regnvand, således at det ikke blandes med kloakvand, når der er tilslutning til kloak.

Faskiner i høj kvalitet til separation af regn- og kloakvand

Hos BECKS ApS er vi specialister i installering af faskiner i høj kvalitet i Helsinge omegn og hele Storkøbenhavn, hvor der er behov for separation af regnvand og kloakvand

Der er flere kommuner, hvor det ganske er påbudt at adskille regnvand og kloakvand, når man har private faskiner på sin grund. Det er særligt i landområder, hvor man ikke har mulighed for at tilslutte sig det kommunale kloaksystem, hvor det er udbredt. Her kan man genbruge vandet,

​Faskiner bidrager til nedsivning af regnvand, således at det ikke blandes med kloakvand, når der er tilslutning til kloak. Vi installerer primært hos husejere, der har problemer med store vandmængder, som er og bliver en større og større udfordring.

​Grundig installation af faskiner

Har du brug for faskiner på din grund, så regnvandet kan sive ned og lagres, kan vi hjælpe dig med at få det installeret.

Vi sørger selv for alt gravearbejdet og etableringen, så du ikke skal gøre noget som helst selv. Det er med til at aflaste kloaksystemerne, som i forvejen oplever et stort pres.

Når du har faskiner på din grund, vil regnvandet stille og roligt sive ned i undergrunden og ikke føres gennem kloakkerne. Vi etablerer dine faskiner, hvor det giver mest mening, så du får størst muligt udbytte af dem. Faktisk kan du bruge noget af vandet til at vande have med eller vaske bil, hvis du gerne vil spare nogle penge der.​

Bestil etablering af dit anlæg hos os

Overvejer du at bestille etablering af faskiner på din grund, er vi parate til at løfte opgaven. Vi har stor erfaring på området, og vi er alle kvalitetsbevidst håndværkere, der sætter en ære i at levere flotte, holdbare resultater for vores kunder.

Bestil din opgave hos os på telefon (+45) 40 21 01 64, eller hør om et uforpligtende tilbud samt mange andre spørgsmål. Vi rådgiver dig til den rette løsning til dine behov.