Nedrivning

Er der gamle bygninger på grunden, der skal fjernes, før der kan bygges nyt, kan vi løse opgaven med både nedbrydning og bortkørsel af affald.

Nedrivningsfirma ved Helsinge udfører nedbrydning og nedrivning af hus med fokus på sikkerhed​

​Søger du et kompetent nedrivningsfirma til nedrivning af hus i Helsingør, Hillerød, Helsinge og resten af Nordsjælland, er vi hos BECKS ApS et erfarent byggefirma, der har massevis af projekter bag os

Vi udfører professionel nedrivning af hus med fokus på sikkerheden omkring os og med respekt for det omkringliggende miljø og eventuel beboelse.

​Hos Becks ApS udfører vi en lang række nedrivningsopgaver og udfører blandt andet asbestsanering og brandsanering. Er der gamle bygninger på grunden, der skal fjernes, før der kan bygges nyt, kan vi løse opgaven med både nedbrydning og bortkørsel af affald. Vi tager gerne en snak med dig om din opgave, så du kan få revet din bygning sikkert ned.​

​Hvad koster nedrivning af hus?

Prisen kommer helt an på størrelsen af huset, og om der er mange skadelige byggematerialer, som efterfølgende skal køres væk. ​Har du en større opgave, hvor der skal nedrives flere bygninger over en længere periode, i tæt befærdede områder og med beboelse omkring, er det lige en opgave for vores kompetente specialister fra vores nedrivningsfirma. De hjælper hver eneste dag med at rive bygninger ned, ved brug af de rette maskiner og værktøj. . Vores nedbrydningsfirma udfører også mindre opgaver inden for nedbrydning, hvor der for eksempel skal fjernes en væg i et hus eller en lejlighed, eller hvor gamle kontorer skal omdannes til boliger. Det er vigtigt, at vores arbejde udføres miljørigtigt, hvorfor vi naturligvis også tilbyder miljøsanering i forbindelse med nedrivning

Ydermere kan vi også tilbyde nedrivning af sommerhus, hvilket vi udfører hurtigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris. Vi er eksperter i asbestsanering og nedrivning af såvel store bygninger som helårshuse og sommerhuse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du en opgave, som kræver professionelle folk med stor erfaring og viden om at udføre en nedrivning sikkert, er vi den rette til opgaven. Priser på nedrivning af hus afhænger meget af størrelsen på din opgave.

​Du kan kontakte os på telefon (+45) 40 21 01 64, hvor vi også gerne giver dig et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig sikkert i mål. Vi kan også hjælpe dig med andre opgaver som entreprenør, eksempelvis som autoriseret kloakmester eller med professionel tagrenovering.