Tilbygning

En tilbygning er en god mulighed for at udvide dit hus eller sommerhus.

Få hjælp til tilbygning af din bolig

Hos BECKS ApS ved Helsinge beskæftiger vi os med entrepriser for private og erhverv, hvor tilbygning er en af vores ekspertiser

Vi holder til i Helsinge, men kører tit ud til kunder i Helsingør og Hillerød og de omkringliggende områder på Nordsjælland, hvor vi bl.a. udfører tilbygning og ombygning af huse.

​Vores arbejdsopgaver varierer helt fra tagarbejde og kloakservice til tilbygning.

​Vi kan hjælpe med alverden

En tilbygning er en god mulighed for at udvide dit hus eller sommerhus. Med en tilbygning vil du få et udbytte, der er både funktionelt og æstetisk.

​Vi kan blandt andet lave en tilbygning eller ombygning, der tager form som en:

  • ​​Overdækket terrasse
  • ​Tagetage med hems
  • ​Kombineret garage og værksted
  • ​Og meget mere

Går du med et ønske, du ikke ved, om vi kan hjælpe med, vil vi altid gerne høre fra dig. Så kan vi sammen finde en løsning og et uforpligtende tilbud. Der er hverken for store eller for små opgaver, og vi vil altid gerne hjælpe.​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Når du kontakter os, kan vi hurtigt hjælpe dig med at få en nem og billig pris på din tilbygning.

​Der er mange muligheder, når det kommer til at få en tilbygning, og det er derfor ikke muligt at give dig en pris, før vi ved, hvilken slags opgave vi har med at gøre. Alt efter om vi har med en totalrenovering eller en lille renovering af dit hus at gøre, kan vi sætte tal på.

Kontakt os i dag

Hvis du samarbejder med os, vil du få professionel rådgivning, hurtigt udført arbejde, kvalitetssikkerhed og god kundeservice.

​Vi lægger en dyd i at gøre vores kunder tilfredse. Vores mange års erfaring forbereder os på lidt af hvert. Ligesom at ingen opgaver er for store eller små, er der heller ikke for små eller for store spørgsmål – så kontakt os endelig! Vi kan ringes ved på (+45) 40 21 01 64.

​Ellers kan du bruge vores kontaktformular på vores hjemmeside, hvis du foretrækker skriftlig kommunikation. Vi ser frem til at høre fra dig.