Nedsivningsanlæg

For rigtig mange danskere kan det ikke betale sig at tilslutte sig det offentlige, hvis de i stedet kan få et nedsivningsanlæg.

Professionel etablering af nedsivningsanlæg

Hos BECKS ApS er vi en professionel entreprenørvirksomhed, som varetager alt fra tømreropgaver til totalentrepriser

Til dagligt er vi i Helsinge, men med mange forespørgsler fra eksempelvis Helsingør og Hillerød udfører vi meget arbejde i de omkringliggende byer også.

​Når det kommer til kloakering, er det vigtigt at få det gjort af en autoriseret kloakmester. Alt kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester, da det er et beskyttet hverv.

Derfor er et nedsivningsanlæg smart

Alle boliger skal have kloakering for at kunne rense deres spildevand. Men for rigtig mange danskere kan det ikke betale sig at tilslutte sig det offentlige, hvis de i stedet kan få et nedsivningsanlæg.

I Danmark bruger vi ikke længere septiktanke, fordi det udleder for meget miljøskadeligt ud i vores vand. I stedet bruges et anlæg, som kan rense og lede spildevand ud i jorden. Et nedsivningsanlæg kræver ikke meget vedligehold. En gang årligt kan tanken blive tilstoppet og fyldt. Her skal det så have et eftersyn, hvor der sker en rensning, og tanken tømmes.​

Hvad koster et nedsivningsanlæg?

Hvis du vil have et nedsivningsanlæg, er det bare med at kontakte os. Så finder vi hurtigt og nemt et billigt, uforpligtende tilbud til dig. Alt efter beliggenhed, størrelse, behov og muligheder, vil prisen variere.

Lad os hjælpe dig – få uforpligtende tilbud

Udover at vi udfører et godt stykke arbejde, tilbyder vi også at rådgive og vejlede dig omkring de muligheder, du har. Der er mange krav til etablering af et nedsivningsanlæg, og det er rigtig vigtigt, det gøres rigtigt – så lad os hjælpe dig. Vi kan ligeledes være behjælpelige med installation af faskiner på din ejendom, så der bedre kan bortledes spildevand.

​Du kan altid ringe til os på (+45) 40 21 01 64 eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.